Recenties/referenties
T. v.d. Linden
Wederom een topkweker kunnen voorzien van onze nestkasten, hierbij wat foto’s van de kweekruimte van dhr. T. v.d. Linden uit Onstwedde. Te zien is dat ook hier zijn broedkooien voorzien zijn van onze kartonnen nestkasten, bevestigd met de door ons geleverde “stieken”.

dhr. T v.d. Linden zei over de kartonnen nestkasten:
“Vind ze erg stevig en gemakkelijk in gebruik, ook het vastmaken met de elastiek gaat erg goed, ben er zeer tevreden over!”
A.Molenaar
Hierboven de kweekstelling van een Nederlandse TOPkweker, dhr. Ad Molenaar. Ad is in de zebravinkenwereld een bekend persoon vanwege zijn zeer mooie en goede kwaliteit vogels, al dan niet met UK invloeden. Ook Ad molenaar heeft gekozen voor te kweken in de Kartonnen Nestkasten, met de door ons geleverde “bevestigingsstieken”.
D. Egthuijsen
Hiernaast een foto van de kweekruimte van dhr. D. Egthuijsen uit Akersloot.Zijn broedkooien zijn voorzien van onze kartonnen nestkasten, bevestigd met de door ons geleverde “stieken”.

dhr. D. Egthuijsen zei over de kartonnen nestkasten
“Ben zeer tevreden met de kartonnen nestkastjes! Zeer makkelijk te bevestigen en te gebruiken! Het is echt een aanrader.”
K. Vanwesemael
Hier de kweekruimte van een Belgische topkweker, dhr. K. Vanwesemael uit Tessenderlo(B), voorzien van onze nestkasten. Bevestigd met de door ons geleverde “stieken”.

J. vd Zwaag
Hiernaast 2 foto’s van de kweekruimte van dhr. J. vd Zwaag uit Winschoten. Ook zijn broedkooien zijn voorzien van onze kartonnen nestkasten, bevestigd met de door ons geleverde “stieken”.

dhr. J. vd Zwaag zei over de kartonnen nestkasten:
“Voordeel is dat ik niet alle nestkasten hoef schoon te maken , ik heb daar soms te weinig tijd voor, en ik hou van schone hokken en blokken. En ik kan schrijven op het karton wat ik ook weer handig vind. Ook de elastieken werken perfect en ze blijven goed zitten.”
J. Nijhof
Hiernaast 2 foto’s van de kweekruimte van dhr. J. Nijhof uit Apeldoorn. Wederom zijn hier broedkooien voorzien van onze kartonnen nestkasten, bevestigd met de door ons geleverde “stieken”.

dhr. J. Nijhof zei over de kartonnen nestkasten:
“Snelle acceptatie door de vogels, ruim genoeg, jongen goed bereikbaar voor het ringen, geen kweekkaart meer nodig en achteraf zo de container in. Super product!”